Over ons

goSaaS is een activiteit van Rain Systems BV, migratiespecialisten sinds 1991.

Rain Systems bestaat sinds 1989 en is in 1991 van eenmanszaak een BV geworden. Inmiddels voeren we diensten en producten onder verschillende handelsnamen.

Ons hechte team van specialisten werkt efficiënt en effectief samen. Wij doen meer in minder tijd en we hebben plezier in wat we doen! Dat maakt dat we altijd net iets meer, iets sneller of iets beter doen dan verwacht. Wij bieden meer voor minder geld.

Eind 2009 is goSaaS opgericht. Nog voordat de hype rond cloud was gestart waren wij al actief met clouddiensten en de migratie naar SaaS oplossingen.

Onze eigen IT is volledig cloud gebaseerd. Onze mensen kunnen overal ter wereld op eenvoudige manier hun informatie benaderen en gebruiken. We zijn niet plaatsgebonden. Daarom werken we ook veelal remote met een bijdrage aan een beter milieu en minder files.

Meer dan 20 jaar ervaring hebben ons geleerd dat kwaliteit gaat boven kwantiteit, en eerlijkheid boven snelle winst. Wij waarderen een langdurige positieve en constructieve relatie met onze klanten. En onze klanten waarderen dat ook is onze ervaring.

Van links naar rechts op de foto: François, Levina, Sander, John

 

Rain Systems BV - goSaaS.nl - Philip de Croystraat 1 - 6137 HK - Sittard

Telefoon: 088 999 5 999

Try us! Neem contact op voor meer informatie.